Det er fortsatt slik at bare de som stiller ut veteranobjekter og de som bor på sine salgsstand som får campe inne på selve utstillingsområdet. Nytt av året er at skal man bo inne på området med bobil campingvogn, må også det være en veteran 30 år eller eldre.

Vi kan tilby dere camping rett utenfor gjerdet. 🙂

Vi slipper inn fra torsdag etter kl 12.00 

Camping på disse plassene vil koste Kr. 250.-

Det er ingen mulighet for tilgang til strøm.

Det vil  bli plassert ut toalett til bruk for camperne.

 

🙂Vi har 18 mål skogsområde som vi leier, dette er ryddet på dugnad. Alikevel har måtte legge ned mye resurser både i økonomi, manskap og innleide maskiner, for rydde skogsbunnen for stubber og kvist slik vi nå kan bruke området til parkering og camping.

Vi vet fra tidligere år at det er ønske om å få campe så nære travbana som mulig for besøkende i bobiler og campingvogn.  Vi vil fortsatt gjøre vårt ytterste for at flest mulig kan få campe i gangavstand til travbanen. 

 

 

I telt

På det området som er avskoget er det skogsbunn, og under er det bare sand, så det kan være en mulighet for å finne en plass her om man ikke er for kresen.

Hvis ikke dette skulle være av interesse må vi henvise til de nærliggende campingplasser, den nærmeste ca. 3 km unna. Ved svenskegrensen.

ALL CAMPING SKJER PÅ EGET ANSVAR

Vi har vakter på området om natten, men påtar oss ikke noe ansvar  dersom det skulle oppstå skader på personer, kjøretøy eller camperes utstyr.

Med vennlig hilsen

Ove Nordby/ for Lions Club Eidskog

Bobil med egen veranda