Hjemmeside for Veterandagene på Magnor

to av klubbens veteraner i 2006 Jan Rudberg og dampmaskinen Jacobson fra 1919

Velkommen til vår hjemmeside

Velkommen til Veterandager

Lions Club Eidskog arrangerer i år Veterandager for 18. gang. Det er over 35 år siden  LC Eidskog startet arbeidet med restaurering og bevaring av gamle maskiner og utstyr, som tidligere hadde vært et naturlig innslag i lokalmiljøet. Klubben har flere egne maskiner og de fleste vil bli demonstrasjonskjørt på Veterandagene. De første Veterandagene ble holdt på Bøndernes Hus på Skotterud 1984 og samlet ca. 30 utstillere. Veterandagene 2012 samlet  1000 utstillere. Og vi anslår at vi hadde ca 6000 personer inne på travbanen i løpet av dagene.


I veterankretser har Veterandagene opparbeidet seg et godt renome og våre utstillere vender trofast tilbake år etter år. Eks Borgvardklubben, Transporthistorisk forening, Gammeltraktorens venner, Historiske militærkjøretøyer, Blåreik, mfl. Samt alle våre enkeltutstillere. Salgsboder med varierende innhold har også hatt en eksplosiv økning de senere årene.

Velkommen til vår hjemmeside

Velkommen til vår hjemmeside den vil fortløpende bli oppdatert i takt med at vi jobber oss fram mot Veterandagene siste helgen juni.

        
Har dere spørsmål, forslag eller tilbakemeldinger, er det noe dere lurer på still spørsmål i gjesteboken eller skriv  i kommentar feltet så skal jeg svare så fort som mulig.

For å komme i skikkelig veteran stemning:    

Ta en titt på video fra veterandagene . 2008

Eller spill av den ferske Veterandagslåta.

     

Med hilsen Ove

Har du en ”veteran”

bil, traktor, motorsykkel, moped eller noe annet artig?

Fullfør vårpussen og still ut eller delta i ett av løpene som blir arrangert i forbindelse med Veterandagene